Witte Alecto DVC-105IP WIFI indoor camera - Toezicht met smartphone/tablet - Volledig gratis App / Zwart

43,19
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Alecto DVC-105IP WIFI indoor camera - Toezicht met smartphone/tablet - Volledig gratis App / Zwart

Monitor je ruimtes met een IP cam
Soms is een beetje extra toezicht fijn. Of het nu gaat om een bedrijfsruimte (winkelpand, magazijn of kantoor) of gewoon voor thuis. Met de DVC-105IP IP cam kun je simpel, snel en veilig een camera installeren die je via je smartphone of tablet kan monitoren. De camera laat je gewoon 24/7 draaien en de beelden kun je bekijken wanneer het je uitkomt. Maar je kan ook vertrouwen op de bewegingssensor. Het systeem is zo te configureren dat zodra de camera een beweging detecteert je een pushbericht in je scherm krijgt. Je schakelt dan vlug de app in om te kijken wat er aan de hand is en neemt met een druk op de knop de beelden in foto of video op. De IP cam is voorzien van een slot voor een SD-card zodat je altijd ruime opslagmogelijkheden hebt, en de beelden kan bewaren als je dat wilt.

IP cam voor gebruik met Android of iOS
De DVC-105IP IP cam werkt op een gratis app voor zowel Android- als Apple-gebruikers. En het mooie aan het systeem is dat het met meerdere camera’s is uit te breiden, die je allemaal via dezelfde applicatie bedient en bekijkt. De camera maakt via WiFi - dus draadloos - verbinding met je thuisnetwerk. De app is daarmee verbonden via internet, dus je kan overal ter wereld de beelden live bekijken.

De voordelen van de DVC-105IP IP cam op een rijtje

- De app is gratis (voor Android en/of iOS)
- Het systeem is uitbreidbaar met meerdere camera’s
- De camera is via WiFi of LAN aan te sluiten
- Met een SD-kaart kun je goedkoop beelden opslaan en bewaren (dus er is geen abonnement nodig, zoals bij veel concurrerende IP camsystemen)

Veilige verbinding
De verbinding tussen den Alecto DVC-105IP Wifi camera en je telefoon of tablet komt tot stand via een beveiligde server. Deze server zorgt enkel voor het tot stand brengen van de dataverbinding.
Het uitwisselen van beeld en geluid gaat daarna, zonder tussenkomst, direct van camera naar je smart device. De beelden lopen dus niet via een centrale server en zijn hierdoor extra beveiligd tegen hackers.
Dat is een groot voordeel ten opzichte van de elders aangeboden IP bewaking camera’s. Deze camera’s zien er hetzelfde uit, maar de technische en softwarematige werking is minder goed en minder veilig. Daarnaast is de app middels een wachtwoord beveiligd. Dezelfde beveiliging als een email account of sommige telebankier applicaties.

Je privacy is op de volgende manieren gewaarborgd:

• De APP en de camera werken met een unieke UID code, inlognaam en wachtwoord Er worden geen NAW gegevens en /of mailadres van u gevraagd of opgeslagen.
• De beveiligde server bewaard enkel de IP adressen en UID van de camera en smart device voor een periode van maximaal 30 dagen.
• De server voldoet aan ISO 27001:2013 (Information Security Management System) en is geverifieerd door BSI & KPMG.
• De server is AWS gecertificeerd.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: