Annew BM50 Babyfoon met Camera | 5 Inch Video Babyphone | Baby Monitor met Nachtzicht Functie | Uitbreidbaar tot 4 Camera's | Wit

154,80
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Wit Zwart-Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Annew BM50 Babyfoon met Camera | 5 Inch Video Babyphone | Baby Monitor met Nachtzicht Functie | Uitbreidbaar tot 4 Camera's | Wit

Met de gebruiksvriendelijke Annew babyfoon AW-BM50 bekijk je jouw kleintje wanneer je maar wilt.

Deze beeldbabyfoon geeft zowel overdag als ’s nachts een helder beeld van jouw kleintje. Een infraroodsensor schakelt automatisch de nachtzicht functie in.

De monitor is uitbreidbaar tot 4 camera’s, waardoor er op het beeldscherm tussen 4 verschillende camera’s kan worden geschakeld.

Uitgerust met een groot 5” HD scherm, waardoor de beeldkwaliteit delicater is en het scherm groter dan traditionele babyfoons. De camera levert 1280x720P/25fps beelden, hetgeen tenminste 10 keer beter is dan een traditionele 240P babyfoon.

Daarnaast beschikt de AW-BM50 over vele andere handigheden waardoor je geen zuchtje of kuchje van jouw baby hoeft te missen. Wat dacht je van praten tegen de baby, temperatuurweergave, een zoomfunctie en slaapliedjes.

Met de richtingstoetsen op de monitor kan de camera zeer eenvoudig op afstand bediend worden door het horizontaal 0 tot 355 graden en verticaal 0 tot 70 graden te laten draaien. Hiermee kan uw baby nog preciezer in beeld gebracht worden.

Heb je geen plek om de camera neer te zetten? Met de meegeleverde wandbevestigingmaterialen hang je de babyfoon eenvoudig op aan de muur.

Een sensor meet de temperatuur in de ruimte waar de baby zich bevindt en deze wordt op de monitor weergegeven. Er zal een alarm afgaan als de gemeten temperatuur te koud of te warm is.

Overzicht van de functies:

Terugspreek functie
Temperatuurweergave
Digitale zoom functie
Tweerichtingscommunicatie
5 voorgeprogrammeerde slaapliedjes
Op afstand bestuurbare camera
Gecodeerd signaal zorgt voor een 100% volledig veilige en storingsvrije connectie
Uitbreidbaar tot 4 camera’s
Nachtzicht wordt automatisch ingeschakeld.
De ouder-unit is voorzien van een oplaadbare Lithium batterij


Technische eigenschappen:
100% storingsvrij
Frequentie 2,4 GHz FHSS
Bereik tot 300m in open veld
5 inch 720P HD LCD kleurenscherm
Ingebouwde lithiumbatterij: 2000mAh