DVSE N703X Wireless IP WiFi Smart Camera 720P, Baby monitor en Beveiligingscamera, werkt met Smartphone APP. Zwart

69,95
De beste prijs bij bol.com


Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over DVSE N703X Wireless IP WiFi Smart Camera 720P, Baby monitor en Beveiligingscamera, werkt met Smartphone APP. Zwart

De DVSE N703X Wireless IP WiFi Smart Camera is een multi purpose camera die zowel als beveiligingscamera als baby monitor gebruikt kan worden.

Houd je kind in de gaten met deze Draadloze digitale HD Babyfoon. Deze baby monitor heeft diverse functies die helpen bij de zorg van je kind.
Kersverse ouders weten dat een een babyfoon een must have is. Het probleem daarbij is dat vele modellen niet betrouwbaar zijn. Van zwak ontvangst tot defecte batterijen, lage kwaliteit en ga zo maar door. Bij de aanschaf van een babyfoon is de kwaliteit en functionaliteit van groot belang. Het gaat immers om veiligheid en het comfort van je kind.
Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dit stelt ons in staat je niet te missen functies te brengen als een applicatie voor uw telefoon waarmee u de kan communiceren met de monitor. Met de geïntegreerde speaker en microfoon is twee-weg communicatie met deze babyfoon mogelijk. Je kunt daardoor de geluiden uit de kinderkamer horen en je baby gelijk met een vertrouwde stem troosten. Dit zorgt er vaak voor dat je niet meer gelijk naar de babykamer hoeft te lopen.
De draadloze HD Babyfoon Baby Monitor is beveiligd tegen videostoring of privacy lekkage, je gezin is altijd veilig. Met een SD kaart (niet bijgeleverd) is het mogelijk om beelden vast te leggen.