Witte Reer Neo Digital babyfoon - Plus x award

50,69
2 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Wit

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Witte Reer Neo Digital babyfoon - Plus x award

De betrouwbare verbinding met je kindVoor ouders staat de veiligheid en het welzijn van hun kinderen voorop. Zeker als je de kleintjes naar bed hebt gebracht, wil je er altijd zeker van zijn dat het goed gaat met de baby. Omdat je niet de hele tijd bij een slapend kind kunt zitten en je zorgen maakt over zijn gezondheid, is het belangrijk om te zorgen voor betrouwbare monitoring. Met de Neo digitale babyfoon blijf je constant in contact met je kind en ben je te allen tijde op de hoogte van hun welzijn. Zo heb je altijd een luisterend oor in de kinderkamer zonder de belangrijke slaap van de kleintjes te verstoren.
De veilige verbinding met helder geluiddank FHSS-Technologie De Neo digitale babyfoon waakt over het slapende kind met een optimaal op elkaar afgestemde combinatie van baby- en ouderunit. Dankzij de FHSS-technologie (Frequency Hopping Spread Spectrum) is een storingsvrije en kristalheldere verbinding gegarandeerd. Door de automatisch regelmatige kanaalwisseling is de Neo digital 100% tapproof.

Lage straling en energiebesparing via optionele ECO-modus en VOX-functie Dankzij intelligente geluidsactivering (VOX) maken de units alleen verbinding als de baby geluid maakt. Als je kind heerlijk slaapt, schakelt de babyfoon automatisch over op de slaapstand. Daarnaast kan de babyunit handmatig in de ECO-modus worden geschakeld. Dit vermindert de straling van het apparaat zodra de babyfoon in de slaapstand staat. Deze twee producteigenschappen minimaliseren niet alleen het energieverbruik van de babyfoon, maar verminderen ook de straling aanzienlijk.

Mobiel bruikbaardankzij een bereik van 250 m en bereikcontrole Door de werking op batterijen (batterijen niet inbegrepen) kan de ouderunit onafhankelijk van een vaste stroombron worden gebruikt. Met een bereik tot 250 m biedt de Neo digital voldoende bewegingsvrijheid in huis en tuin. Zodra je het bereik overschrijdt en een betrouwbaar gebruik niet meer kan worden gegarandeerd, informeert de babyfoon je zowel akoestisch als visueel. Dankzij het handige ontwerp en de riemclip kan de ouderunit gemakkelijk aan je eigen kleding worden bevestigd. Zo heb je beide handen vrij en is de babyfoon altijd in de buurt

Bijzonder flexibeldankzij een USB-adapter en twee USB-kabels

De ouderunit kan worden bediend via een USB-adapter of met batterijen. Door de meegeleverde USB-adapter aan te sluiten, worden de batterijen direct in de babyfoon opgeladen. Dankzij de aparte USB-kabel kunnen de babyfoons echter ook flexibel worden bediend en opgeladen met in de handel verkrijgbare USB-adapters via het stopcontact of andere elektronische USB-apparaten.

Veilig gebruikdank Status-LED De status LED boven de aan/uit schakelaar laat je snel de status van de ouderunit zien. Als deze groen oplicht, geeft dit aan dat er een storingsvrije verbinding met de babyunit is. Een rode flits waarschuwt u dat u buiten bereik bent of dat de batterijen van de ouderunit leeg zijn. Als de babyfoon geluiden van je kind opvangt, wordt dit ook gesignaleerd door een groen knipperende LED. Zo mis je geen enkele activiteit van je kleine schat, ook niet als je in een lawaaierige omgeving bent en de geluidsoverdracht nauwelijks kunt horen.

Snel gevondendankzij de pager-functie Als u de ouderunit kwijt bent, helpt de semafoonfunctie u om de babyfoon snel te vinden. Na het indrukken van de pager-knop op de baby-unit meldt de ouder-unit zich met een akoestisch oproepsignaal. Zo vind je gemakkelijk de ouderunit van de Neo digital en bespaar je jezelf een lange en zenuwslopende zoektocht.

Productdetails

  • Digitale transmissie – FHSS-technologie
  • Bereik tot 250 m
  • VOX-functie: intelligente automatische inschakeling
  • Optische/akoestische bereikregeling
  • Instelbare volumeregeling
  • Riem clip
  • Pager zoekfunctie
  • Batterij- en/of netvoeding
  • 1x ouderunit, 1x babyunit, 1x USB-stroomadapter, 2x USB-oplaadkabel