Merkloos / Sans marque Nature babyluier XL 6 16-30kg

8,99 8,81
De beste prijs bij Vitamins


Merk:
Categorieën:

Over Merkloos / Sans marque Nature babyluier XL 6 16-30kg

Bambo Nature Luiers 6 XL 16-30kg hebben het FSC Keurmerk en Nordic Ecolabel en zijn milieuvriendelijk. De dermatologisch geteste luiers beperken het risico op huidirritatie tot een minimum. Het unieke materiaal van nonwovenmateriaal met ademende buitenzijde laat de huid ademen en voorkomt rode billetjes. De speciale TopDry laag van de Bambo Nature babyluiers neutraliseert de urinegeur en neemt super snel urine op dat zorgt voor een extra lang droog en fris gevoel.

FSC staat voor Forest Stewardship Council. Het keurmerk toont aan dat Bambo Nature babyluiers zijn geproduceerd met fluff afkomstig uit duurzaam geproduceerde bosbouw. Ook is rekening gehouden met biodiversiteit, bescherming van waterlopen en de veiligheid van de bosarbeiders.

Het Nordic Ecolabel laat zien dat de Bambo Nature babyluiers zo duurzaam mogelijk zijn geproduceerd. Het Nordic Ecolabel of Nordic Swan is een Scandinavisch milieukeurmerk dat strenge eisen stelt aan onder meer grondstoffen, afvalverwerking en het gebruik van additieven.

Bambo Nature Luiers zijn:
- milieuvriendelijk en dermatologisch getest;
- voorzien van het FSC Keurmerk en Nordic Ecolabel;
- extra lang droog en geven fris gevoel;
- super zacht voor de huid.