Modu Curiosity Kit - Zachte blokken- 13 onderdelen- Open Ended speelgoed - Speelgoed 1 -2-3 jaar - Grijs -Rood

119,- 95,50
3 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Kleur:
Diverse kleuren Rood

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Modu Curiosity Kit - Zachte blokken- 13 onderdelen- Open Ended speelgoed - Speelgoed 1 -2-3 jaar - Grijs -Rood

Bedenken, bouwen, bewegen - in een eindeloze lus. Dat is waar het bij het spelen met MODU allemaal om draait. Modu creëert speels en duurzaam speelgoed dat voldoet aan de groeiende behoefte aan motorische vaardigheden. Modu droomt van een toekomst waarin kinderen zich ontwikkelen en in staat worden gesteld ons te inspireren door meer verbeelding en open-ended, actief spel. Met de vele spelletjes op tablets en computers wordt de ontwikkeling van spel en fundamentele motorische vaardigheden steeds fantasielozer en passiever. Dit is klote omdat activiteit en het stimuleren van motorische vaardigheden de basis vormen van zowel fysiek, linguïstisch als sociaal leren voor onze kinderen. Modu is vastbesloten om deze trieste trend te veranderen met speelgoed dat de behoefte om te creëren en fantasierijk te zijn vervult en kinderen stimuleert om actief te spelen met hun hele lichaam. Modu hoopt dat spelen het middelpunt van het leven wordt. Modu heeft duurzaam speelgoed ontworpen dat ouders kunnen plaatsen binnen en buiten, in de woonkamer,… Op die manier is het MODU speelgoed voor baby’s en kleine kinderen altijd beschikbaar voor spontaan samenspel met alle betrokken gezinsleden en dat werkt voor alle leeftijden, geslachten en culturen. Het tastbare en interactieve aspect van MODU is geweldig voor samenspel in alle leeftijden, zowel onder kinderen als volwassenen. We noemen het een speel lus en iedereen kan er deel van uitmaken: bedenk, bouw, beweeg, bedenk, bouw, beweeg, ontdek, bedenk, bouw, beweeg...actief spel. Alle types bouwpakketten ( Curiosity Kit, Explorer Kit, Dreamer Kit en Half Bal kit) is een samengesteld pakket van zachte blokken, staven en wieltjes die geschikt zijn voor jongens en meisjes van 0 - 6 jaar. MODU is ontworpen om veel mogelijkheden te bieden met slechts een paar zachte blokken. Modu is open ended speelgoed, actief speelgoed voor baby’s of voor kinderen van de leeftijd van 1 jaar. Voor onze jonge kinderen zijn onze kleine curiosity kits misschien al genoeg. Dat gezegd hebbende; grotere kits = meer blokken = meer mogelijkheden! Als je meer dan één kind hebt, raden we aan om een grotere bouwpakket te kopen, zoals een Dreamer bouwdoos of een Explorer bouwdoos en een extra set wielen, zodat je meer variaties kunt bouwen. Over het algemeen zijn meer elementen vaak leuker als uw kinderen ouder worden en hun bouwvaardigheden ontwikkelen. Vergeet niet dat MODU een ecosysteem is. U kunt altijd meer elementen aan uw bouwpakket toevoegen, of uw eigen creaties mixen en matchen. Elke kit of bouwpakket wordt geleverd met een inspiratieboekje met duidelijke instructies voor het bouwen van talloze creaties met de zachte blokken, staven en wieltjes. Ook suggesties voor veelzijdig gebruik, motorische vaardigheden, opbergmogelijkheden en onderhoudsinspiratie zijn opgenomen. Curiosity kit (4 creaties)-13 onderdelen Meer dan 4 creaties met:
3 blokken, 6 verbindingspinnen of staven,
4 kleine wielen, 1 inspiratieboekje De zachte blokken en wielen zijn getest tot 50 kg Alle verbindingselementen of staven zijn gemaakt van 100% recyclebaar ABS in voedselveilige kwaliteit. U kent het van LEGO! Onze blokken bestaan uit 100% niet-giftig, sterk en zacht EVA-schuim. Hetzelfde materiaal als in yogablokken of slaapmatjes. Het materiaal heeft verschillende goede eigenschappen zoals het is geluidsabsorberend, antislip, gemakkelijk schoon te maken en veilig voor uw kinderen en uw vloer! Dit betekent ook dat vlekken een natuurlijk onderdeel zijn van de levensduur van het materiaal. Na verloop van tijd zijn vlekken te verwachten. Ze hebben geen invloed op de functionaliteit van het open ended speelgoed en kunnen worden verminderd door kokend water over de zachte blokken te gieten.

Alle materialen die Modu gebruikt zijn uiteraard 100% ftalaat- en BPA-vrij en worden voortdurend getest en goedgekeurd voor kinderspeelgoed aan de hand van de strenge Europese Norm voor Speelgoed - EN71. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw MODU-elementen te vernieuwen:

  • Gebruik warm water, milde zeep en een zachte borstel. Neem uw MODU speelgoed mee in bad en schrob het goed af. Ze blijven drijven!
  • Zet de zachte blokken in de vaatwasser. Wij adviseren 40ºC (104ºF) of lager om het risico van vlekken door de vaatwasser ribben te minimaliseren.
  • Vergeet niet de staven goed af te drogen op een handdoek als er water in is gekomen.

Maat:
2020
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: