Fuchsia Skibz Slab doublez bloem roze met witte stip

14,75
De beste prijs bij bol.com


Categorieën:
Kleur:
Roze Fuchsia Roze Fuchsia

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Fuchsia Skibz Slab doublez bloem roze met witte stip

Leuke en handige kwijlslab van Skibz. Met deze Skibz bandana blijven de kleertjes van je kleintje lekker droog en het staat nog hip ook!

Een Skibz is een hippe combinatie van een sjaaltje en een slab. Hij is te gebruiken als een sjaaltje onder een jas of als vrolijke slab voor de gehele dag. Dit laatste is zeker een uitkomst voor kinderen die gedurende de dag veel kwijlen. In plaats van standaard een slab dragen kunnen ze deze modieuze Skibz doublez bloem roze met witte stip de hele dag omdoen!

Deze Skibz doublez bloem roze met witte stip heeft twee leuke prints en is aan beide zijden draagbaar.
Kenmerken Skibz doublez bloem roze met witte stip :

  • de stof is zeer absoberend en draagt erg prettig!
  • voor kinderen van 0 tot en met circa 3 jaar
Naast deze Skibz doublez bloem roze met witte stip kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Skibz.Over Skibz:Een Skibz is een hippe combinatie van een sjaaltje en een slab. Hij is te gebruiken als een sjaaltje onder een jas of als vrolijke slab voor de gehele dag. Dit laatste is zeker een uitkomst voor kinderen die gedurende de dag veel kwijlen. In plaats van standaard een slab dragen kunnen ze deze modieuze Skibz de hele dag omdoen! De stof is zeer absoberend en draagt erg prettig! Voor kinderen van 0 tot en met circa 3 jaar.