Zilveren Amefa Kinderbestekset - Teddy Bear - 4 delig - 1 Persoons

19,99
5 Prijzen, De beste prijs bij Xenos.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bear Teddy Teddy Bear Zilver

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Amefa Kinderbestekset - Teddy Bear - 4 delig - 1 Persoons

Genieten van elk eetmoment doe je met Amefa bestek!
Amefa biedt u een breed scala aan bestek modellen en bijbehorende producten zodat u bij elke gelegenheid de juiste sfeer kunt creëren. Of het nu gaat om een ontbijt met uw familie, een diner met uw vrienden of om een feestelijke barbecue, Amefa heeft een design voor elke gelegenheid of stijl en maakt het alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

De 4-delige Amefa kinderbestekset 'Teddy Bear' is speciaal bedoeld voor jonge kinderen van 3 jaar of ouder, die trots kunnen zijn op hun eigen bestek. De set bestaat uit een mes, een vork, een lepel en een toetjeslepel waarop vrolijke afbeeldingen van een lieve beer staan. De normaal scherpe delen van het mes en de vork zijn afgerond zodat ze veilig te gebruiken zijn voor de kleine tafelgenoot. De set wordt geleverd in een vrolijke en kleurrijke cadeauverpakking. Het bestek heeft een hoogglans afwerking.

De set bestaat uit de volgende onderdelen:
• 1 mes
• 1 vork
• 1 lepel
• 1 toetjeslepel

Onderhoudsinstructies bestek
Kwaliteit staat bij Amefa hoog in het vaandel. Onze producten zijn vaatwasmachinebestendig doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal. Desalniettemin adviseren wij u alle producten nauwkeurig met de hand te wassen alvorens u ze voor de eerste keer gaat gebruiken. Om de stralende glans te behouden, adviseren wij u om uw bestek met de zachte kant van een spons te wassen. Ter voorkoming van vlekvorming adviseren wij u het volgende:
• Spoel elk deel met water af, alvorens u het in de vaatwasser zet.
• Plaats messen met het snijgedeelte naar boven in de vaatwasser.
• In verband met mogelijke “contactcorrosie” (veroorzaakt door aanraking van verschillende soorten metaal) raden wij u aan de messen gescheiden van de vorken en/of lepels in de bestekmand te plaatsen.
• Gebruik niet teveel afwas-/naglansmiddel, omdat deze bijtend zijn.
• Wanneer het vaatwasprogramma is afgelopen, open dan de deur om condensatie op het bestek te voorkomen.
• Wrijf bij voorkeur het bestek droog, zodra het vaatwasprogramma beëindigd is.

Amefa
Amefa staat voor “Apeldoornse Messenfabriek” en is opgericht in 1931. Inmiddels is Amefa uitgegroeid tot een van Europa’s belangrijkste leveranciers van bestek en keukenmessen. De onderneming Amefa voert verschillende merken, waaronder Amefa, Richardson Sheffield, Couzon en Medard de Noblat. Het hoofdkantoor van Amefa is gevestigd in Apeldoorn, maar beschikt ook over eigen vestigingen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Hongkong en verkoopt haar producten in meer dan 50 landen wereldwijd.

Materiaal:
Chroomnikkelstaal,  Chroomnikkelstaal 18/10,  Edelstaal,  Roestvrij staal,  RVS
Voorraad: