Zilveren Amefa Princess kinderbestekset - 3-delig

22,44
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Amefa Princess kinderbestekset - 3-delig

Genieten van elk eetmoment doe je met Amefa bestek!
Amefa biedt u een breed scala aan bestek modellen en bijbehorende producten zodat u bij elke gelegenheid de juiste sfeer kunt creëren. Of het nu gaat om een ontbijt met uw familie, een diner met uw vrienden of om een feestelijke barbecue, Amefa heeft een design voor elke gelegenheid of stijl en maakt het alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

Dit 3-delige Amefa kinderbestek Princess is speciaal bedoeld voor jonge kinderen van 3 jaar of ouder, die trots kunnen zijn op hun eigen bestek. De set bestaat uit:
• 1 mes
• 1 vork
• 1 lepel

Op alle delen staat een afbeelding van alles wat een echte prinses nodig heeft. De normaal scherpe delen van het mes en de vork zijn afgerond zodat de het veilig te gebruiken is voor de kleine tafelgenoot. De set wordt geleverd in een vrolijke en kleurrijke cadeauverpakking. Het mes is 17cm lang.

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij Amefa hoog in het vaandel. Dit kinderbestek is met grote zorg en precisie vervaardigd en is gemaakt van hoogwaardig chroomstaal. Voor onderhoudstips zie de verpakking of de website van Amefa. De producten van Amefa staan garant voor jarenlang plezier.

Amefa
Amefa staat voor “Apeldoornse Messenfabriek” en is opgericht in 1931. Inmiddels is Amefa uitgegroeid tot een van Europa’s belangrijkste leveranciers van bestek en keukenmessen. De onderneming Amefa voert verschillende merken, waaronder Amefa, Richardson Sheffield, Couzon en Medard de Noblat. Naast het kantoor van Amefa in Apeldoorn beschikt Amefa ook over eigen vestigingen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Hongkong en verkoopt haar producten in meer dan 50 landen wereldwijd.

Materiaal:
Chroomstaal,  Chroomstaal 18/0
Voorraad: