Groene Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf

169,- 128,30
2 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Wit

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf

Bij aanschaf van een elektrische kolf gratis: • Recht op telefonisch kolfconsult ()
• Recht op onze Snel doorkolven service ()
• Check hier () je aanvullende verzekering voor eventuele vergoeding voor aanschaf van een electrische kolf. Als je bij ons een kolf koopt kom je voor deze vergoeding in aanmerking. Wij voldoen aan de eisen die de verzekeraar stelt.
De Ardo Calypso borstkolf is een electrische comfortabele borstkolf en is standaard uitgevoerd als enkelzijdige kolf. De kolf kan wel met de aanschaf van een extra enkelzijdige set gebruikt worden als een dubbelzijdige kolf. Zowel in stimulatiemodus als ook in de afkolfmodus kunnen vacuüm en cyclus individueel ingesteld worden. Naar behoefte kan de Ardo Calypso door het gebruik van een extra afkolfset tot een nog efficiëntere dubbele kolf uitgebreid worden. De Calypso werkt zowel met batterijen als op netstroom. • Enkelzijdige afkolfset met borstschild 26mm
• Flessenstandaard
• Met batterij compartiment
• Standaard 230v voedingsadapter
De Ardo Calypso is de stilste borstkolf! Uit het testrapport () blijkt dat de Ardo calypso bij geluidstest () de stilste borstkolf is. Hoe uit te breiden tot dubbelzijdige kolf! Met een extra Enkel Pumpset () kunt u van deze Calypso borstkolf altijd nog een dubbelzijdige kolf maken, het kolfblok is namelijk identiek. Garantievergoeding tot 400 kolfuren! Ardo heeft met Calypsokolf een garantievergoeding die onafhankelijk is van de aankoopdatum. Daarmee is Ardo de enige fabrikant die garantie geeft voor een gemiddelde afkolftijd voor het voeden van tenminste twee baby's. De kolf houdt zelf de uren bij en geeft aan wanneer de 400 uur overschreden zijn. Het lampje gaat rood branden, dan zijn de kolfuren gemaakt en vervalt de garantie.