Transparante Philips Avent SCF810/14 Anti-Colic Babyfles (125ml) - met AirFree Ventiel - 1 stuk

8,67 3,95
7 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Transparant Wit

Over Transparante Philips Avent SCF810/14 Anti-Colic Babyfles (125ml) - met AirFree Ventiel - 1 stuk

Besloten om flesvoeding te geven? De Philips AVENT SCF810/14 met Airfree ventiel biedt jou en je baby altijd de beste oplossing, zelfs bij darmkrampjes of reflux. Heel vervelend wanneer je baby hier last van heeft, maar met onze nieuwste Anti-Colic babyfles worden deze klachten verminderd. De belangrijkste innovatie van de nieuwe Avent anti-colic voedingsfles is het AirFree ventiel. Dankzij het unieke ontwerp blijft de speen vol melk, zonder daar lucht bij toe te laten. Zo kun je jouw baby altijd gemakkelijk en zonder problemen zelfs rechtop voeden.

Philips AVENT SCF810/14:
Voordelen
Vermindert krampjes, reflux en boertjes
Houd de melk binnen en de lucht buiten
Eenvoudig te gebruiken
Eenvoudig schoon te maken
AirFree Ventiel past op alle Philips Avent Classic+ en Anti-Colic flesjes

Nadelen
AirFree Ventiel past niet op Philips Avent Natural flesjes

Tip
Kies de juiste voedingsfles voor je baby. Hulp nodig? Bekijk dan deze vergelijkstabel en kies de babyfles die past bij je kindje.



Vermindert krampjes, reflux en boertjes
Het unieke AirFree ventiel houdt lucht uit de speen, zodat je baby minder lucht binnenkrijgt. Dit kan veelvoorkomende voedingsproblemen zoals darmkrampjes, reflux en boertjes verminderen.

Houd de melk binnen en de lucht buiten
De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je baby op een natuurlijke manier rechtop gevoed kan worden. Dit kan reflux en luchtinname verminderen en het voeden voor jou en je kleintje comfortabeler maken.


Eenvoudig te gebruiken
Vul de fles met melk, plaats de AirFree ventiel op de schroefring en draai de speen vast. Houd de fles even scheef om de speen te vullen en je bent klaar. Zorg er tijdens het voeden voor dat de AirFree ventiel bovenop blijft. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je je baby ook kunt voeden als hij rechtop zit.


Eenvoudig schoon te maken
Daarnaast is schoonmaken kinderspel, dankzij de brede hals en de paar onderdelen die maar gereinigd dienen te worden.

Winnaar Baby Innovation Award 2019
De Philips Avent Anti-Colic fles is de gelukkige winnaar van de Baby Innovation Award 2019! De verkiezing is gewonnen in de categorie ‘Feeding’ en werd georganiseerd door Babywereld, het kenniscentrum voor professionals in de babybranche. De uitverkiezing is bepaald middels een combinatie van stemmen van een professionele vakjury, een ‘Mama-jury’ bestaande uit 30 moeders die het product konden testen en ervaren en online stemmen van consumenten. De innovatie in de nieuwe Philips Avent Anti-Colic fles, het unieke AirFree-ventiel waardoor de lucht uit de fles blijft en darmkrampjes en reflux verminderd worden, is hiermee verkozen tot beste nieuwe en meest innoverende product van het afgelopen jaar op het gebied van babyvoeding.

AirFree Ventiel past op alle Philips Avent Classic+ en Anti-Colic flesjes
Het Philips Avent AirFree-ventiel kun je gebruiken met de Philips Avent Anti-Colic flessen van 125, 260 en 330 ml. Het AirFree-ventiel is niet compatibel met de Natural-flessen.


Specificaties
Materiaal
Flesvoeding: polypropyleen, bevat geen BPA
Speen: siliconen, bevat geen BPA

Wordt geleverd inclusief:
Babyfles: 1 stuk
AirFree ventiel:1 stuk

Ontwerp
Flesontwerp:ergonomische vormgeving, brede hals

Ontwikkelingsfases
Fases: 0 - 12 maanden

Alle informatie van Philips Avent anti-colic vind je hier.

Maat:
125 ml,  125ML,  2022
Materiaal:
Kunststof,  Siliconen
Voorraad: