BabyBjörn BABYBJÖRN Babybeker duopak Pastelblauw

15,90
2 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Pastelblauw

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over BabyBjörn BABYBJÖRN Babybeker duopak Pastelblauw

Stabiele babybeker, grijpvriendelijk, valt niet snel om Het grijpvriendelijke materiaal maakt het eenvoudiger voor je kind om zelf te drinken. Dankzij de vorm van de beker kunnen ook plakhandjes hem stevig vasthouden. De brede voet en het lage zwaartepunt zorgen dat de beker niet snel omvalt. Door het matte plastic kun je inhoud van de beker goed zien. Geschikt voor kinderen vanaf ca. 8 maanden.
Makkelijk vast te pakken voor kleine handjes Bij het ontwerp zijn we uitgegaan van de manier waarop kleine kinderen een beker vasthouden en drinken. Grijpvriendelijk materiaal zorgt ervoor dat je kind de beker goed kan vasthouden.
Valt niet snel om Het lage zwaartepunt en de brede, zware voet met rubberen rand zorgen ervoor dat de beker stevig staat. Als het kind tegen de beker duwt, schuift hij weg in plaats van om te vallen.
Slijtvast materiaal De babybeker is gemaakt van duurzaam materiaal dat vaatwasmachine-, diepvries- en magnetronbestendig is.
BPA-vrij plastic, gemaakt in Zweden Onze babybekers bestaan uit BPA-vrij plastic en worden gemaakt in Zweden. Uiteraard voldoet het plastic dat we gebruiken ook aan de normen voor voedselveilige producten.
De inhoud van de beker is goed te zien Door het matte, doorschijnende plastic kun je inhoud van de beker goed zien.
Kleurrijke maaltijden De babybeker is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren die goed staan in een modern interieur en passen bij de rest van het keukenassortiment.
Praktische schaalverdeling De beker kan 100 ml bevatten en heeft een duidelijke schaalverdeling in ml en oz.
LEEFTIJD Geschikt voor kinderen vanaf ca. 8 maanden.
GEWICHT EN AFMETINGEN Afmetingen: 74 x 74 x 86 mm Gewicht: 70 g Volume: kan 100 ml bevatten
MATERIAAL De babybeker is gemaakt van polypropyleen (PP) en thermoplastisch polymeer (TPE).
GETEST EN VEILIG Alle keukenproducten van BABYBJÖRN voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften voor plastic in Europa en de VS. Dit betekent dat het plastic voortdurend streng wordt getest op bisfenol A (BPA) en voldoet aan de normen voor voedselveilige producten. Dat vinden wij belangrijk!
ONDERHOUD De babybeker is eenvoudig te reinigen en vaatwasmachinebestendig.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad:
Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571