BabyBjörn BABYBJÖRN Baby Slab duopack Pastelgeel/Pastelgroen

17,55
2 Prijzen, De beste prijs bij The Hut International


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Yellow/Green Geel Groen Pastelgeel,Pastelgroen pastelgeel pastelgroen

3 tot 6 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over BabyBjörn BABYBJÖRN Baby Slab duopack Pastelgeel/Pastelgroen

Comfortabel halsbandje dat niet schuurt Diepe knoeizak die alles opvangt Eenvoudig te reinigen, vaatwasmachinebestendig Veilige, verstelbare knoopsluiting Comfortabel, soepel en BPA-vrij plastic, gemaakt in Zweden Comfortabele, waterdichte slab met knoeizak die alles opvangt
Een comfortabele slab van zacht plastic die al het eten opvangt dat niet in de mond van je kind belandt. De diepe knoeizak behoudt zijn vorm, zodat het eten er niet uit valt, ook al is je kind nog zo beweeglijk. Het zachte halsbandje kan traploos worden versteld; daardoor kun je de slab ook blijven gebruiken als je kind groter wordt. De slab is eenvoudig te reinigen en vaatwasmachinebestendig. Dankzij het sneldrogende plastic is hij zo weer gebruiksklaar. Geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 maanden.
Comfortabel halsbandje dat niet schuurt De slab is gemaakt van zacht plastic dat prettig aanvoelt aan de hals van je kind, zonder te schuren.
Diepe knoeizak die alles opvangt De diepe knoeizak van de slab vangt eten op dat niet in de mond van je kind belandt. Hij is stevig en behoudt zijn vorm, zodat het eten er niet uit valt, ook al is je kind nog zo beweeglijk.
Eenvoudig te reinigen Reinig de slab gewoon met een vochtig doekje, spoel hem af met stromend water of doe hem in de vaatwasmachine.
Veilige, verstelbare knoopsluiting Het zachte halsbandje kan traploos worden versteld en groeit mee met je kind. Mocht je kind ergens achter blijven haken met de slab, dan gaat de knoopsluiting van het halsbandje los.
BPA-vrij plastic, gemaakt in Zweden
De slab bestaat uit BPA-vrij plastic, gemaakt in Zweden. Uiteraard voldoet het plastic dat we gebruiken ook aan de normen voor voedselveilige producten.
Waterafstotend materiaal De slab is waterdicht en voorkomt dat gemorst eten en drinken doorlekken en op de kleding terechtkomen.
Kleurrijke maaltijden De slab is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren die passen bij de rest van het keukenassortiment.
LEEFTIJD Geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 maanden.
GEWICHT EN AFMETINGEN Halsmaat: 19–30 cm
MATERIAAL De slab is gemaakt van polypropyleen (PP) en thermoplastisch polymeer (TPE).
ONDERHOUD Reinig de slab met een vochtig doekje, spoel hem af met stromend water of doe hem in de vaatwasmachine.
GETEST EN VEILIG Alle keukenproducten van BABYBJÖRN voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften voor plastic in Europa en de VS. Dit betekent dat het plastic voortdurend streng wordt getest op bisfenol A (BPA) en voldoet aan de normen voor voedselveilige producten. Dat vinden wij belangrijk!
Duurzaamheid staat bij ons voorop De gezondheid en veiligheid van kinderen ligt ten grondslag aan alles wat we doen. Dit betekent dat we producten ontwikkelen die de band tussen ouders en kind helpen versterken, maar ook dat we onze invloed op de samenleving en het milieu serieus nemen. De duurzaamheidsgedachte speelt een rol bij alles wat we doen, van idee tot eindproduct.

Materiaal:
BPA-Free Plastic,   polyurethaan
Voorraad: