IDesign Koelkast organizers voor groenten - Large - uitneembare afdruipinzet - Stapelbaar & Met deksel

25,50
4 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Kleur:
Transparant

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over IDesign Koelkast organizers voor groenten - Large - uitneembare afdruipinzet - Stapelbaar & Met deksel

Opbergbox Koelkast, 40 x 16 x 9,6 cm, Stapelbaar, Kunststof, Transparant - iDesign | Crisp

Zorg voor een altijd opgeruimde en georganiseerde koelkast met deze stapelbare opbergbox uit de Crisp serie van iDesign! De opbergbox koelkast is gemaakt van kunststof waardoor deze eenvoudig schoon te maken is met een vochtige doek en heeft een afmeting van 40 x 16 x 9,6 centimeter. Het uitneembare inlegplankje op de bodem van de opbergbox zorgt er door de gaatjes voor dat het water na het wassen van de groente opgeslagen wordt en je groente dus niet in het water blijven liggen waardoor deze langer goed blijven, ideaal! Doordat je deze opbergbox koelkast kunt stapelen kan je optimaal gebruik maken van de ruimte in je koelkast en blijven je ingrediënten niet alleen langer vers maar kan je deze ook eenvoudig van elkaar scheiden. Deze opbergbox koelkast is gemakkelijk te combineren met de andere opbergboxen voor de koelkast uit de Crisp serie van iDesign. Zo vul je binnen mum van tijd heel je koelkast!

Pluspunten:

  • Eenvoudig schoon te maken
  • Makkelijk te combineren
  • Stapelbaar
Minpunt:
  • Niet vaatwasbestendig
iDesign is een Amerikaans bedrijf, welke in 1974 is opgericht door Bob Immerman. Het merk begon als een designbedrijf voor huishoudelijke artikelen, met als hoofddoel het aanbieden van innovatieve opbergproducten voor in huis, tegen een redelijke prijs. Inmiddels is iDesign uitgegroeid tot een globaal merk, met producten verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd. iDesign's missie is om het dagelijks leven gemakkelijker te maken, met innovatieve producten die zijn ontworpen om mensen te helpen organiseren en hun huis met stijl te verbeteren.

Dat duurzaamheid in het DNA van het bedrijf is verweven, blijkt wel uit de productie van de artikelen. Door het gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen, duurzame verpakkingen en het verwijderen van chemicaliën uit de productie, ben je verzekerd van een natuurvriendelijk product. Het uiteindelijke doel van iDesign is om in 2025 al zijn plastic producten te hebben omgezet naar gerecycled plastic. Zo draag je dus bij elke aankoop van dit merk, een steentje bij aan het milieu.

Maat:
16,  40,  40-cm,  5-cm,  6-cm,  9
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: