Difrax Babyfles 250 ml Natural - S-Fles - Anti-Colic - I Love You/Rood - 1 stuk

13,49 10,12
5 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
I I Love You Love Rood Transparant You

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Difrax Babyfles 250 ml Natural - S-Fles - Anti-Colic - I Love You/Rood - 1 stuk

De I Love You 250 ml Difrax S-fles heeft een unieke S-vorm die zorgt voor een constante stroom van voeding. Het speciale ventiel in de bodem zorgt ervoor dat lucht niet mengt met de voeding, hierdoor blijven alle voedingsstoffen behouden. Pluspunten van de Difrax S-fles:

  • De S-fles is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding.
  • De S-fles heeft een afschroefbare bodem. Zo kun je de S-fles makkelijk vullen met ijsblokjes, moedermelk en na gebruik eenvoudig reinigen.
  • Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een constante stroom van flesvoeding.
  • Het anti-koliek systeem voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de flesvoeding. Dit vermindert de kans op boeren, spugen en buikkrampjes bij je baby.
  • De S-fles zorgt voor een ideale drinkhouding voor je baby, maar ook voor een ontspannen zithouding voor jou als ouder.
De Difrax S-babyflessen zijn er in verschillende trendy kleuren en maten, van een 170 ml flesje voor de allerkleinste tot de 310 ml Papfles XL voor kindjes vanaf 9 maanden. Wist je dat...
er op de flessendop van ieder S-fles een maataanduiding staat zodat je makkelijk fles- of borstvoeding kan afmeten. Difrax flessenspenen:
Onze S-fles komt standaard met een maat Small flessenspeen die vanaf de geboorte te gebruiken is. Wanneer je babytje ongeveer 3 maanden is kan je overstappen op de maat Medium flessenspeen als de maat Small te langzaam gaat. Daarna volgt de maat Large flessenspeen wanneer je kindje +/- 6 maanden oud is en de maat Medium te langzaam gaat. Let op: controleer voor elk gebruik of het luchtgaatje in het midden van ventiel in de bodem open is door er enige malen in te knijpen.

Maat:
1ST,  250 ml
Materiaal:
Plastic,  Siliconen
Voorraad: