Witte LOVEissue | BiBS fopspeen + gevlochten speenkoord | Wine T2 | 6 t/m 18 mnd

14,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Diverse kleuren Wine

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte LOVEissue | BiBS fopspeen + gevlochten speenkoord | Wine T2 | 6 t/m 18 mnd

Koop je BIBS speen nu nog voordeliger in een combinatieset met één van de leuke speenkoorden van het merk LOVEissue. Kies voor dezelfde kleur als de speen of totaal een andere kleur voor een leuk contrast. Hoe dan ook ze combineren perfect met elkaar!

Deze combinatie bestaat uit het LOVEissue speenkoord in de kleur 'Oud roze' en BIBS speen in de kleur 'Blush' T1. Deze zijn ook ieder apart van elkaar bij ons verkrijgbaar. Heeft u interesse in een andere kleurencombinatie laat het ons weten via onze whatsapp service: 0687699405 of kijk voor meer inspiratie op onze site.
www.LOVEissue.nl

Dit gevlochten speenkoord van katoen is:

-Uitermate geschikt voor de allerkleinste door zijn lichte gewicht. (circa 15 gram)

-Makkelijk te wassen (handwas, maak de clip niet nat, plat drogen)

-De metalen clips zijn rond afgewerkt en hebben dus geen scherpen randen plus een zacht plastic inzetstuk waardoor kleding niet beschadigd.

-Met een lente van circa 17 cm. (plus lus van circa 5cm.) de perfecte lengte van 22cm. om voor uw kleintje de speen veilig binnen zijn/haar handbereik te houden.

-Ook te gebruiken voor bijtringen, knuffeltjes en doekjes aan te bevestigen.

Deze stylish speenkoorden zijn in beperkte oplage leverbaar doordat er gebruik gemaakt wordt van 100% gerecycled materiaal. Het aanbod zal dus variëren van keer tot keer en maakt dit speenkoord dus super exclusief!

Voldoet aan de Europese REACH standaarden voor veilige stoffen. De samenstelling van de textielgaren is merendeels katoen met een klein percentage elastomeren.


** Dit item mag alleen worden gebruikt onder toezicht van volwassenen. Speenkoord mag nooit worden gebruikt als de baby onbeheerd is of slaapt. Koper aanvaardt alle verantwoordelijkheid. **

LET OP!: Clips nooit over te dikke stukken stof of ritsen bevestigen.
Alle verkopen zijn definitief wegens hygiëne!