Transparante Medela Special Needs Feederset - fles - wit

28,95 25,89
5 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Transparant Wit

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Transparante Medela Special Needs Feederset - fles - wit

De SpecialNeeds Feeder , ook wel bekend als Haberman speen, is ontworpen voor baby's die om medische redenen geen vacuüm kunnen creëren, bijvoorbeeld bij een aangeboren gespleten lip of gehemelte. De SpecialNeeds Feeder kan worden gebruikt met twee verschillende speenmaten. Voeden van een baby met speciale behoeften
Door het ontwerp van de SpecialNeeds Feeder kunnen baby's compressie gebruiken als ze geen vacuüm kunnen opbouwen om te drinken. Het eenrichtingsmembraan zorgt dat er geen lucht in de speen komt. Met behulp van de verschillende standen op de SpecialNeeds speen kan eenvoudig de melkstroom bepaald worden. Voordelen van de SpecialNeeds Feeder
• Met behulp van de streepjes op speen kan gemakkelijk de juiste positie worden gevonden (drie standen).
• Het spleetvormige membraan zorgt dat de speen reageert op de drinkinspanningen van de baby, en sluit volledig als de baby pauzeert.
• Het eenrichtingsmembraan zorgt dat er geen lucht in de speen komt.

Let op: De SpecialNeeds Feeder wordt geleverd in een standaardmaat. Als er voor de mondholte van de baby een kleinere speen nodig is, kan deze eenvoudig worden vervangen door de Mini SpecialNeeds.



De Medela SpecialNeeds Feederset wordt geleverd inclusief:
• 1x SpecialNeeds Feeder speen + standaard
• 1x Ringdeksel
• 1x Membraan
• 1x Membraanhouder
• 1x Moedermelkflesje (150 ml)

Gratis: persoonlijke professionele ondersteuning 24/7
MyMedela is de borstvoeding-app van Medela die advies en tips geeft en antwoorden heeft op alle mogelijke vragen waar je als (aanstaande) moeder mee zit.
Het is een Eerste Hulp Bij Borstvoeding met een 24-uurs balie. Een professional binnen handbereik, gewoon op je mobiele telefoon.
Een lactatiekundige staat niet om 03u ’s nachts naast je bed om te helpen bij een acuut borstvoedingsprobleem. MyMedela is er wel voor je.
Een uitkomst voor moeders die snel hulp of antwoord willen, ook al is het midden in de nacht.

Maar de MyMedela app biedt je meer dan alleen advies, het geeft je houvast en overzicht, zo belangrijk wanneer je (net) moeder bent.
Alle belangrijke gegevens van je kindje én van de borstvoedings- of kolfsessies registreer je eenvoudig en snel in de app.
Zo wordt het verzamelen en delen van data en het borstvoeden makkelijk én overzichtelijk.
Gratis beschikbaar in de AppStore en PlayStore

Maat:
1ST,  2019
Materiaal:
Siliconen
Voorraad: