Gele Medela PersonalFit Flex Connector - 2 stuks (voor Swing Flex en Swing Maxi Flex)

23,75 19,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geel Transparant

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gele Medela PersonalFit Flex Connector - 2 stuks (voor Swing Flex en Swing Maxi Flex)

Met onze nieuwe PersonalFit Flex™ connector kun je kolven in een houding die voor jou het meest comfortabel is. Dankzij de overloopbeveiliging kun je ontspannen achterover leunen tijdens het kolven zonder dat er melk in slang of motor loopt. De connector is eenvoudig in gebruik, gemakkelijk schoon te maken en gemaakt van BPA-vrije materialen. Deze PersonalFit Flex™ connector met membraan is geschikt voor de Medela borstkolven Swing Flex™, Swing Maxi Flex™, Freestyle Flex™, Solo™ en Swing Maxi™ met accu. De connector is alleen te gebruiken in combinatie met de juiste slangen.

De nieuwe borstkolven met Flex™ technologie van Medela zorgen voor een compleet nieuwe kolfervaring waardoor jij nog comfortabeler en efficiënter kunt kolven. Dankzij de nieuwe Flex™ technologie kun je het borstschild van deze borstkolven eenvoudig aanpassen aan de vorm van jouw borsten en kun je kolven in de houding die voor jou het meest comfortabel is. Daarnaast levert de Flex™ technologie 11% meer melk op en zorgt het voor 4% betere lediging van je borsten.

De Medela Flex™ kolven beschikken over een nieuwe connector. Deze bestaat uit minder en grotere onderdelen, waardoor het makkelijker is om deze te onderhouden en schoon te maken. Bovendien heeft de connector een ingebouwde overloopbeveiliging. Dankzij deze overloopbeveiliging kan de melk, bij juist gebruik van de kolf, niet teruglopen in de kolf en kun je kolven in een houding die voor jou het prettigst is.

Het borstschild van de nieuwe Medela Flex™ borstkolven heeft een wijde openingshoek van 105°, wat voor een betere pasvorm zorgt. Dit helpt om te voorkomen dat de melkkanalen samengedrukt worden en daardoor wordt de melkstroom bevorderd. Daarnaast heeft het schild een ovale vorm dat 360° gedraaid kan worden. Zo kun je het borstschild plaatsen in de positie die het beste aansluit op jouw borst. Bovendien heeft het nieuwe borstschild een zachte, flexibele rand voor een natuurlijk en comfortabel gevoel.

Inhoud
2 x PersonalFit Flex™ connector
2 x membraan
1 x gebruiksaanwijzing voor PersonalFit Flex™

Maat:
1-stuk,  2-stuks,  2021,  2ST
Voorraad: