Betaalbaarshoppen Mepal Campus Drinkfles Pop-up 400 ml - My Horse

12,99
6 Prijzen, De beste prijs bij Degrotespeelgoedwinkel.nl


Merk:
Kleur:
Diverse kleuren GeenKleur Horse My

Verzendkosten €4,95
Op werkdagen voor 17:15 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Betaalbaarshoppen Mepal Campus Drinkfles Pop-up 400 ml - My Horse

De pop-up drinkfles van Mepal is echt ideaal voor een snelle slok tussendoor. Druk en drink, dat is het principe. Druk op de knop en de drinktuit is open, druk op de drinktuit en hij is dicht. Met een inhoud van 400 ml is deze drinkbeker perfect voor drankjes voor kinderen. De Mepal drinkfles is voorzien van een handig lusje, waarmee je hem zonder moeite meeneemt. De drinkfles met het My Horse ontwerp past perfect bij de andere Campus producten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Makkelijk te gebruiken door kinderen
  • Lekvrij en kan tegen een stootje
  • Inhoud van 400 ml
  • Vaatwasmachinebestendig
  • 100% BPA-vrij en duurzaam ontworpen
  • Made in Holland
  • Beschikbaar in verschillende kleuren
Back to school met Campus
De Campus producten van Mepal zijn ideaal om mee te nemen naar school, in de speeltuin, op de crèche en tijdens een dagje uit. Een stoere broodtrommel met bento bakje voor je favoriete snacks. De drinkbekers sluiten lekvrij af en zijn ook door kinderhandjes makkelijk te openen. En de pop-up drinkfles, druk en drink, dat is het principe! De isoleerfles flip-up zorgt voor een koel drankje en een coole uitstraling op het schoolplein. En wil je een gezonde snack meenemen, kies dan voor de fruitbox met handig vorkje. De deksel sluit perfect af, maar is ook door kinderhandjes makkelijk te openen. Alle Mepal Campus producten zijn in diverse kleuren en prints te verkrijgen. Voor ieder kind een bijpassende lunchset mee naar school!

Over Mepal
Mepal is al sinds 1950 bezig met het ontwikkelen en produceren van slimme producten op het gebied van eten en drinken. De producten van Mepal staan bekend om de hoge kwaliteit, duurzaamheid, eigentijdse vormgeving en zitten vol slimmigheden die zorgen voor een optimale gebruikservaring. Mepal is er op de eerste schooldag, op kantoor, op de camping of gewoon bij je thuis. Elke dag weer. Voor altijd.

Maat:
400-ml,  One size
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: