MijnNami Bijthandschoen – Bijtring – Bijt Speeltje - Speen Sabbel Handschoen – Teething Mittens - Blauw

16,44
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over MijnNami Bijthandschoen – Bijtring – Bijt Speeltje - Speen Sabbel Handschoen – Teething Mittens - Blauw

De periodes met doorkomende tandjes zijn nooit fijn voor uw kleine. Gelukkig is er nu deze innovatieve bijthandschoen om uw kleine door deze vervelende periodes heen te helpen. Met deze bijthandschoen kan uw kleine nog steeds op de vingers bijten, maar zonder zichzelf te bezeren. Het bovenste deel van de bijthandschoen bestaat uit soepel en veilig siliconen. De siliconen zijn BPA-vrij en zonder andere chemische toevoegingen. Dankzij het textuur van het siliconen deel van de handschoen verlicht dit de pijn beter dan een effen oppervlak. Deze textuur kan ook het “jeukende” gevoel van doorkomende tandjes verminderen. Daarnaast is het leuk voor uw kleine om de handschoen te verkennen met de mond. De vrolijke kleuren helpen om de aandacht van de kleine te trekken en het knisperstof in het midden van de handschoen helpt om de aandacht vast te houden. Het spelen met de handschoen draagt bij aan het ontwikkelen van de hand-oogcoördinatie.

Kwijlen is geen probleem. De stof van de handschoen is speciaal ontworpen om kwijl op te vangen, zodat het handje niet nat zal worden. De bijthandschoen kan in de wasmachine gewassen worden, dus het is niet erg als deze vies wordt. De handschoen past aan beide handen en houdt het handje warm.

Deze bijthandschoen is geschikt voor ongeveer 3 tot 10 maanden. Om de pols zit een stevige klittenbandsluiting op de bijthandschoen op de plek te houden. Als de handschoen niet meer om het handje past dan kan deze natuurlijk nog steeds als bijtspeeltje gebruikt worden.

Materiaal:
siliconen
Voorraad: