Blauwe MijnNami Alles in één 3 pak fruitspenen met rammelaar - vanaf 3 maanden

19,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Oranje Roze Blauw,Oranje,Roze

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe MijnNami Alles in één 3 pak fruitspenen met rammelaar - vanaf 3 maanden

Dè alles-in-één oplossing is hier!

Geen gedoe met formaat, leeftijden of variaties, deze combideal is uniek en een absoluut koopje.
In deze combideal zitten 3 MijnNami fruitspenen met 2 verschillende speentjes per fruitspeen.Iedere fruitspeen heeft één siliconen speentje dat geschikt is voor de leeftijd van 3 tot 6 maanden en één extra speentje voor leeftijden van 6 maanden en ouder. Let op: Beneden de 3 maanden worden fruitspenen afgeraden.
Wat je krijgt:

1 x fruitspeen met rammelaar blauw

1 x fruitspeen met rammelaar roze

1 x fruitspeen met rammelaar oranje

3 x siliconen speentje 3-6 maanden

3 x siliconen speentje 6+ maanden- Meer speentjes

- Meer voordeel

- Minder vaak afwassen
Product informatie:Baby’s aan vers fruit laten wennen is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij deze speciale fruitspeen. De speen kan open geklikt worden en gevuld worden met vers fruit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan peer, meloen, banaan en perzik. Verse appel kan te hard zijn, maar door de appel heel even te koken totdat de appel wat zachter of door de appel te raspen kan deze ook in de fruitspeen. In het speentje zitten kleine gaatjes waardoor uw kleintje fruitsap binnen zal krijgen tijdens het spenen. Als erop gekauwd wordt dan kunnen er ook fijne stukjes fruit door de gaatjes naar buiten komen.

Baby’s verkennen de wereld met hun mond. Maak het leuk voor ze en laat ze de wereld van fruit ontdekken met hun eigen speeltje. Deze fruitspeen is namelijk een fruitspeen en rammelaar in één. Hierdoor zal uw kleintje snel geïnteresseerd raken in de fruitspeen en kan hij zichzelf vermaken. Daarnaast kan op de fruitspeen kauwen ook pijn verlichten van doorkomende tandjes.

De speen is gemaakt van veilig siliconen en makkelijk te reinigen. De speen kan geopend worden en vervolgens worden schoongespoeld met warm water en afwasmiddel, maar is ook vaatwasser bestendig. De fruitspeen komt met een stevige beschermdop waardoor de fruitspeen meegenomen kan worden voor onderweg om uw kleintje op een later tijdstip van fruit te laten genieten. De beschermdop zit stevig op het speentje waardoor eventueel fruitsap niet zal gaan lekken in de tas.

-Geschikt voor 6+ maanden.
-Rammelaar en fruitspeen in één.
-Baby kan veilig wennen aan vers fruit.
-Kan pijn verlichten van doorkomende tandjes.
-Grote opening om vers fruit in te stoppen.
-Makkelijk te reinigen.
-Beschermdop om het speentje mee te nemen en te beschermen tegen lekken.