Mushie Speenkoord EVA - Sage / Hout (look) - 100% siliconen kralen

15,95 12,08
2 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Groen 1 Sage

1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Mushie Speenkoord EVA - Sage / Hout (look) - 100% siliconen kralen

Mushie-fopspeenclips zijn favoriet bij ouders en baby's! Onze fopspeenclips zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan unieke en chique, vintage geïnspireerde kleuren die doen denken aan een vredige eenvoud.

LET OP: Speenkoord EVA was voorheen Speenkoord CLEO. Eva is de opvolger van Cleo en ziet er volledig hetzelfde uit, het enige verschil zijn de kralen. Bij speenkoord Cleo waren de houten kralen echt hout en bij speenkoord Eva zijn alle kralen 100% siliconen waarvan de hout uitziende kralen dus ook van siliconen zijn.

Kenmerken

  • Lengte: 20,8 cm, kralen (1 cm x 1 cm)
  • Siliconen kralen zijn gemaakt van premium kwaliteit 100% siliconen van voedingskwaliteit, 100% niet giftig, geurloos, BPA-vrij en loodvrij.
  • De sluiting is loodvrij en het nylon koord is schimmel- en meeldauwbestendig.
Zorg
  • Reinigingsinstructies: plaats geen fopspeenclip in een sterilisator. Niet in de vaatwasser doen. Met de hand wassen met milde zeep en water. Vermijd onderdompeling in water voor een langere periode.
  • Verleng de speenclip nooit! Bevestig het niet aan koorden, linten, veters of losse kledingstukken, omdat dit verstikkingsgevaar oplevert. We raden aan om de speenclip alleen aan een kledingstuk te bevestigen. Niet gebruiken als de baby zonder toezicht in een wieg, bed of wieg ligt.
Waarschuwing! Voor de veiligheid van uw kind: Controleer voor elk gebruik de hele fopspeenclip. Gooi weg bij het eerste teken van zwakte of schade. Toezicht van een volwassene is vereist. Niet gebruiken als de baby zonder toezicht in een wieg, bed of wieg ligt. Bevestig het niet aan koorden, linten, veters of losse kledingstukken, omdat dit verstikkingsgevaar oplevert. We raden aan om de speenclip alleen aan een kledingstuk te bevestigen.