Blauwgroene OXO tot Vork & lepel - Bestek baby en kind- Oefenbestek -Teal

9,50 6,61
2 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Blauwgroen Groen Groen, Blauw, Wit Wit

1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwgroene OXO tot Vork & lepel - Bestek baby en kind- Oefenbestek -Teal

Zowel de vork als de lepel maken het voor jonge eters gemakkelijk om hun eten van het bordje naar de mond te brengen. Een vlak gedeelte op de handgrepen voorkomt dat de vork en lepel van de tafel of het tafelblad van de kinderstoel rollen, en de zachte handgrepen zijn zo gevormd dat ze niet in kommen of borden glijden. Het bestek is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, in combinatie met plastiek en siliconen.
De vork en lepels zijn BPA-vrij, vaatwasmachinebestendig en vrij van PVC en hebben een zachte antislip greep.
Geschikt voor rechtshandige of linkshandige eters. Vervolledig het bestek set van vork en lepel met de babybordjes met zuignappen en kommen. Creëer je eigen baby servies. Ideaal en praktisch kado voor beginnende eters.

Bij OXO Tot kijken we naar alledaagse baby en kinderproducten en het gebruik van deze baby en kinderartikelen en zien we manieren om dingen eenvoudiger, gemakkelijker, doordachter ontworpen, beter te maken.
We merken dingen op. We bemerken pijnpunten, waar kunnen we alledaagse baby producten verbeteren. We merken problemen op waarvan mensen zich niet realiseren dat het problemen zijn, totdat we ze oplossen. We zien mogelijkheden om een product of een proces, of een onderdeel van het gebruik in het dagelijks leven te verbeteren. En we maken dingen die dingen beter maken.
Onze baby producten, gaande van drinkbekers tot bordjes en bestekjes, van moedermelk of groentje papjes bewaarpotjes tot flessen droogrekjes, van plaspotjes tot een vouwbaar babybadje, maken het dagelijks leven makkelijker, in elke kamer van uw huis. Van eetservies tot bewaren en organiseren, tot de alledaagse avonturen met de kleintjes. OXO tot ontwerpt baby producten die comfortabel in uw hand en in uw leven passen.
Alles wat OXO tot maakt is gemaakt om lang mee te gaan - onze baby en kinderproducten zijn ontworpen voor functionaliteit en duurzaamheid - daarom garanderen we ze voor het leven.

Maat:
2018
Materiaal:
RVS
Voorraad: