Blauwgroene OXO tot Oprolbare slab - Slabbetjes -Slabbertjes baby- Slab -Teal

11,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Ikenik


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauwgroen Groen

Bezorgd door POSTNL

Over Blauwgroene OXO tot Oprolbare slab - Slabbetjes -Slabbertjes baby- Slab -Teal

Onze slabbetjes hebben een breed, zacht, voedselveilig opvangbakje om het eten een beetje minder rommelig te maken.
De klittenbandsluiting van de slab zit stevig genoeg om het trekken van de kleintjes te weerstaan, en is verstelbaar naarmate je kleintje groeit. Onderweg? Rol de stof van de slab in het siliconen opvangbakje, sluit het en stop het in een luiertas. Je kan er makkelijk een OXO tot baby lepel of voedingslepel mee in op rollen.
De slabbetjes zijn BPA-vrij en machine wasbaar.

Bij OXO Tot kijken we naar alledaagse baby en kinderproducten en het gebruik van deze baby en kinderartikelen en zien we manieren om dingen eenvoudiger, gemakkelijker, doordachter ontworpen, beter te maken.
We merken dingen op. We bemerken pijnpunten, waar kunnen we alledaagse baby producten verbeteren. We merken problemen op waarvan mensen zich niet realiseren dat het problemen zijn, totdat we ze oplossen. We zien mogelijkheden om een product of een proces, of een onderdeel van het gebruik in het dagelijks leven te verbeteren. En we maken dingen die dingen beter maken.
Onze baby producten, gaande van drinkbekers tot bordjes en bestekjes, van moedermelk of groentje papjes bewaarpotjes tot flessen droogrekjes, van plaspotjes tot een vouwbaar babybadje, maken het dagelijks leven makkelijker, in elke kamer van uw huis. Van eetservies tot bewaren en organiseren, tot de alledaagse avonturen met de kleintjes. OXO tot ontwerpt baby producten die comfortabel in uw hand en in uw leven passen.
Alles wat OXO tot maakt is gemaakt om lang mee te gaan - onze baby en kinderproducten zijn ontworpen voor functionaliteit en duurzaamheid.

Maat:
2018
Materiaal:
Siliconen
Voorraad: