Skibz bandana blauw met witte stip

20,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Skibz bandana blauw met witte stip

Leuke en handige kwijlslab van Skibz. Met deze Skibz bandana blijven de kleertjes van je kleintje lekker droog en het staat nog hip ook!

Een Skibz is een hippe combinatie van een sjaaltje en een slab. Hij is te gebruiken als een sjaaltje onder een jas of als vrolijke slab voor de gehele dag. Dit laatste is zeker een uitkomst voor kinderen die gedurende de dag veel kwijlen. In plaats van standaard een slab dragen kunnen ze deze modieuze Skibz bandana blauw met witte stip de hele dag omdoen!
Kenmerken Skibz blauw met witte stip:

  • de stof is zeer absoberend en draagt erg prettig!
  • voor kinderen van 0 tot en met circa 3 jaar
Naast deze Skibz bandana blauw met witte stip kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Skibz.Over Skibz:Een Skibz is een hippe combinatie van een sjaaltje en een slab. Hij is te gebruiken als een sjaaltje onder een jas of als vrolijke slab voor de gehele dag. Dit laatste is zeker een uitkomst voor kinderen die gedurende de dag veel kwijlen. In plaats van standaard een slab dragen kunnen ze deze modieuze Skibz de hele dag omdoen! De stof is zeer absoberend en draagt erg prettig! Voor kinderen van 0 tot en met circa 3 jaar.

Materiaal:
Katoen
Maat:
One size
Voorraad: