Super Mami Zwangerschapskussens / Voedingskussen - C vorm - Wit en grijze mozaïek

49,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Wit en grijze mozaïek Grijs Mozaïek

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Super Mami Zwangerschapskussens / Voedingskussen - C vorm - Wit en grijze mozaïek

Dit zwangerschapskussen is een C-model en is niet alleen voor jou, maar ook voor de gene met wie je het beeld deelt een geweldige investering. Het kussen zorgt voor een perfecte steun van de hals, wervelkolom en heupen. Het kussen is ongeveer 1150 lang waarmee je zeer comfortabel op je zij kan slapen. Dit is voor gunstig voor vrouwen in het 3e trimester van hun zwangerschap.

Hoofd- en rugsteun
Met dit kussen kunt u comfortabel slapen of rusten. De uiteinde van het kussen zijn lichtjes afgerond zodat je aan één kant comfortabel je hoofd kunt plaatsen en het andere uiteinde tussen je knieen kan leggen. Het ergonomische ontwerp van het kussen biedt verlichting van het heupgewricht, knieen en wervelkolom. Dit helpt pijn in voornamelijk het wervelkolom voorkomen.

Buiksteun
Het kussen biedt je ook de mogelijkheid om je buik te ondersteunen. Dankzij het middelste ‘iets bredere’ deel, kunt u altijd in de ideale lichaamshouding liggen waardoor onnodige nek- of rugklachten kunnen worden voorkomen. Opgerold in een croissant, dient het als ondersteuning voor vermoeide en pijnlijke ruggen, evenals een roller voor gezwollen benen.

En als je baby opgroeit..
Biedt een veilige plek voor je kind en is handig om in te leggen. Daarnaast is het kussen voor het oudere broertje of zusje, is het kussen ideaal om mee te spelen.

Hulp bij het voeren
Ook zodra uw baby is geboren, biedt het kussen een ideale ondersteuning bij het voeden van uw baby. Gebruik het kussen in een zithouding om uw baby te voeden.

Daarnaast is de kussen ook erg handig voor mensen met rugklachten!
Dit kussen wordt aanbevolen voor mensen tot 168cm. Indien u langer bent adviseren wij u een 7-vorm zwangerschapskussen te kiezen.

Productinformatie
Hoes: 100% katoen
Vulling: 100% anti-allergische siliconenvezels.
Onderhoud: Hoes in de wasmachine op 40°C – Gaat niet in de droger.
Afmeting: 115 cm lang en 55 cm breed