Paarse Twistshake Anti-colic babyfles - Purple Bestie 260ml

10,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Paars

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Paarse Twistshake Anti-colic babyfles - Purple Bestie 260ml


Twistshake Babyfles purple uit Zweden "Een uit Zweden afkomstige complete oplossing voor babyvoeding, in samenwerking met jonge ouders"

De gloednieuwe en zeer innovatieve babyfles van Twistshake biedt baby's en jonge ouders een vertrouwde, prettige ?n zinvolle ervaring. Ze bespaart jonge ouders kostbare tijd en zorgen bij het bereiden van baby's flesvoeding.

De Twistshake babyfles is verkrijgbaar in 3 afmetingen: 180ml, 260ml en 330ml. De fles is ontworpen met een handige grijpvorm in een stevige kunststof met een uitstekend temperatuurbehoud.
De Twistshake babyfles heeft een mengzeefje dat klontertjes melkpoeder in het wateroplost en daardoor verstopping van de speen voorkomt.
Het leuke dekseltje beschermt de speen tegen vuil en bacteri?n.

Elke Twistshake fles bevat 1 anti-koliek speen en 1 doseerdoosje in de verpakking.

De Twistshake babyfles heeft drie unieke kenmerken:

Daily Prep: Een uitstapje met uw baby mag nooit aanvoelen als labeur! Met de DailyPrep van Twistshake kunt u baby?s voeding ineens voor een hele dag bereiden, op een eenvoudige en leuke manier.
EasyClean: Vond u het schoonmaken van de babyfles altijd al een vervelend karwei? Twistshake biedt u vandaag een prachtoplossing, met een slim ontwerp dat het schoonmaken van deze zuigfles erg snel en gemakkelijk maakt.
TwistFlow:Niet volledig opgeloste poedermelk klonterjes en verstopte spenen kunnen uw baby hinderen bij het drinken en nare darmkrampjes veroorzaken. TwistFlow beperkt heel effici?nt klontertjes in de melk en zorgt ervoor uw baby in zijn natuurlijke zuigritme het flesje leeg kan drinken.

De Twistshake anti-koliek spenen zijn gemaakt van hoogwaardige, zachte siliconen en hebben een heel natuurlijke vorm die de overgang van borstvoeding naar flesvoeding gemakkelijker maakt. De spenen zijn ook los verkrijgbaar in dubbelverpakkingen.

Specificaties

Productspecificaties
Kleur : Paars
Max. aanbevolen leeftijd : 0 maanden
Aantal artikelen in verpakking : 1

Productinformatie
Kleur : Paars
EAN : 7350083120052

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: