Roze We Might Be Tiny Siliconen Slabbetjes - Dusty Rose + Powder Pink

19,95 12,45
De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
color-Roze Roze

Boven de 20 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Roze We Might Be Tiny Siliconen Slabbetjes - Dusty Rose + Powder Pink

We Might Be Tiny Siliconen Slabbetjes Set van 2 slabben. Vervaardigd uit stevig siliconenmateriaal. Het materiaal is geschikt voor eten en bevat geen schadelijke stoffen. Het ruime gootje onderaan, vangt alles netjes op tijdens het morsen. De sluiting is aanpasbaar en past voor de meeste kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Afmetingen: 32 x 23 cm | Materiaal: silliconen - BPA vrij | Hitte & koubestendig | Vaatwasserbestendig (voorkeur bovenste rek). vriezer (-40 ˚C). De gedachte om een ​​hongerige peuter te voeden, heeft de neiging om op de beste momenten nachtmerries te veroorzaken. Rommelige eindes gegarandeerd! Laat de We Might Be Tiny Catchie Bib de rommel voor je minimaliseren. Deze nieuwe toevoeging aan ons populaire assortiment niet-giftige siliconenproducten bevat de bekende helden - beer, konijn en kat. De slab kan zelfs de meest rommelige eters aan die zowel vloeistof- als voedsel morsen. Zodra je kleintje heeft besloten dat het tijd is om verder te gaan, spoel je de heerlijk hygiënische Catchie Bib eenvoudig af onder warm water of laat je hem in de vaatwasser liggen om dingen te regelen. Je hoeft niet langer last te hebben van vervelende vlekken op stoffen slabbetjes na slechts een paar keer gebruiken. Catchie slabbetjes zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit vlekbestendige siliconen en zien er na elke wasbeurt gloednieuw uit. De flexibele en zacht aanvoelende afwerking laat de Catchie Bib kleine avonturen beleven met je peuter. Rol het eenvoudig op om ruimte te besparen en pak het gemakkelijk in voor uitstapjes naar het park of uw favoriete café. De royale grootte van onze Catchie Bib minimaliseert vlekken op de favoriete outfit van je kind. De verstelbare riem maakt dit slabbetje uw blijvende metgezel voor kleintjes in de leeftijd van 6 maanden tot 3 jaar. We hebben zelfs gedacht aan de nood back-up, daarom wordt de Catchie Bib geleverd met een metgezel en is verkrijgbaar in sets van twee. Kenmerken:

  • Vaatwasserbestendig
  • Geschikt voor magnetron, oven en vriezer (-40 ° C tot 230 ° C)
  • Flexibel en duurzaam
  • Antiaanbaklaag en antislip
  • Niet-toxisch, food-grade siliconen onafhankelijk gecertificeerd volgens de hoogste Europese normen (FDA en LFGB goedgekeurd)
  • BPA vrij
  • Trots ontworpen in Australië
  • Afmetingen: 32 cm x 23 cm
  • Gewicht: 92 gram
Awards Junior Absolute Design Award 2017
Finalist in Eco Excellence Awards - Food & Feeding 2018
Waarom siliconen? Siliconen is het wonderbestanddeel dat de producten van We Might Be Tiny de veelzijdige en duurzame wonderen maakt die ze zijn. Geen enkel ander materiaal is voedselveilig en BPA-vrij terwijl u zich thuis voelt bij vriestemperaturen en stijgende hitte. En het beste is dat u rechtstreeks bijdraagt ​​aan het redden van de planeet door producten van natuurlijke materialen te gebruiken en tegelijkertijd afval te verminderen.

Maat:
One size
Materiaal:
Siliconen,  Siliconen / rubber
Voorraad: