Transparante Yuckie Moedermelk Bewaarzakjes - BPA Vrij - Borstvoeding Zakjes - Geen Onhandige Sticker Nodig! (200 ML)

11,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
transparant

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Transparante Yuckie Moedermelk Bewaarzakjes - BPA Vrij - Borstvoeding Zakjes - Geen Onhandige Sticker Nodig! (200 ML)

Stop met zoeken! Je hebt te lang gezocht naar handige moedermelk bewaarzakjes. De tijd dat je onhandige datum stickers op bewaarzakjes moet plakken is voorbij. Want wij ontworpen hem! De handigste, veiligste en meest hygiënische borstvoeding bewaarzak van het internet.

☞ Waarom kiezen voor onze moedermelk bewaarzakjes?
Zorgvuldigheid en hygiëne zijn essentieel bij het gebruik van moedermelk bewaarzakjes. Je wil dat alle gegevens kloppen en dat je de melk lang en veilig kunt bewaren. Hier hebben wij over nagedacht, want met een dubbele sluiting. zelfstaande en een verstevigde verpakking voorkom jij dat het zakje gaat lekken. De bewaarzakjes zijn BPA,BPS en PVC vrij en hierdoor geschikt voor veilige borstvoeding van jouw kind.

❤Overzicht
Om het product helemaal compleet te maken zit er een schrijfvlak op de lekvrije verpakking waar jij de naam & datum kan vermelden. Geen gedoe meer met stickers die los kunnen gaan door bijvoorbeeld het invriezen van de moedermelk.

☞Wist je dat?
Dankzij onze unieke design is de melk tot wel 5 dagen goed achterin de koelkast & 2 weken in de diepvries! Zo kom je nooit te kort als je het even druk hebt.

★Checklist:
√Veilig (BPA,BPS,PVC Vrij & Veilig)
√Langer houdbaar t.o.v. concurrentie
√Hygiëne
√Dubbele sluiting & Lekvrije verpakking
√200 ML – 30 & 60 Stuks variant

❤Tip: Onze moedermelkzakjes hebben 100% lekvrij garantie, waardoor ze veilig en makkelijk mee te nemen zijn of opgeborgen kunnen worden!

Wil jij ook het gemak ervaren van onze moedermelk bewaarzakjes? Bestel ze dan vandaag nog!

Materiaal:
polyetheen
Voorraad: