Baby kleertjes en handige accessoires

Baby kleertjes en handige accessoires

Een gezellige dag uit met een kleine baby gaat niet vanzelf. Ik kijk dan ook altijd met bewondering naar moeders met kleine kinderen die alles tot in de puntjes hebben geregeld. In de wetenschap dat ze overal op gerekend hebben blijven ze in de meest moeilijke omstandigheden rustig. Gekrijs, een natte luier, gebrek aan schoon water of een fopspeen die spoorloos is verdwenen? Het deert ze niet. 

De meegenomen luier tas, een extra mandje of een boodschappennet bieden voldoende ruimte voor alle spullen die ze denken nodig te hebben.

En dat is nogal wat. Een dagje uit vergt flink wat voorbereiding. Gedurende de dag hebben ze van alles nodig voor de baby en voor zichzelf, en dan moeten ze ook nog rekening houden met onvoorziene omstandigheden. Gelukkig weten de meeste moeders precies hoe ze dat moeten doen. Ze vullen hun meegenomen luiertas met luiers, een verschoningsmatje, babydoekjes, een reisboxje met melkpoeder en nog veel meer. Als het erop aankomt moeten ze overal aan denken, en gelukkig doen ze dat ook.

Baby kleertjes koop je op Kruimeltjesmode.nl

Natuurlijk zijn het niet alleen de moeders die met de kleine optrekken. Ook vaders zijn zich bewust van hun taak en dragen hun steentje bij. Over het algemeen kan gezegd worden dat vaders iets praktischer zijn en tevens iets meer gericht op de beschikbare mogelijkheden van een buggy, campingbedje of draagzak. Ze maken daar dan ook graag gebruik van, en dat is voor zowel de moeder als het kind heel erg fijn. Voor dat extra setje kleding, trappelzak of knuffel gebruiken de meeste vaders tegenwoordig de leren business schoudertas van het werk. Eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee. Deze tassen zijn lekker royaal en voorzien van een handige indeling. Vrouwen hebben daar echter moeite mee. Zij willen graag een tas voor de babyspullen en een tas voor zichzelf. Gelukkig is er zoveel keuze dat dat geen probleem hoeft te zijn.