Witte Difrax Jokie fopspeen 12+ maanden 1 st

5,01
De beste prijs bij Holland at Home


Over Witte Difrax Jokie fopspeen 12+ maanden 1 st

Deze speciale fopspeen met Jokie en Jet is in samenwerking met de Efteling ontwikkeld. Een fopspeen maakt een kind rustiger en geeft een gevoel van veiligheid.

De Difrax Jokie Fopspeen Natural 12+ M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het half gevulde zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby?s vanaf 12 maanden.

De unieke speen heeft een vlindervormig schildje waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer wat huidirritatie voorkomt.

De fopspeen of tut geeft je baby troost, rust en ontspanning. De bekende Efteling-figuren zijn erg geliefd bij vele kindjes en hun (groot)ouders. Difrax fopspenen zijn er in vele trendy printjes en verschillende maten. Advies: vervang je fopspeen elke zes weken. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of deze onbeschadigd is.

Specificaties

Productspecificaties
Kleur : wit
Max. aanbevolen leeftijd : 18 maanden
Aantal artikelen in verpakking : 1
Met veiligheidsring : Ja
Vrije luchttoevoer : Ja
Geslacht : Voor jongens en meisjes

Technische specificaties
Gewicht : 0 kg

Productinformatie
Kleur : wit
Afmetingen inclusief verpakking (b x h x d) : 7,5 x 5,5 x 9,4 cm
Gewicht : 0 kg
EAN : 8711736578399